RSP 4910 kleiner

Ontdek het BrabantSport lespakket | BSO's

Bent u op zoek naar een interactief en stimulerend programma om kinderen tijdens de buitenschoolse opvang kennis te laten maken met de kracht van sport? Het BrabantSport Lespakket biedt de ideale oplossing! Met speciale opdrachten voor BSO's biedt dit lespakket een speelse en interactieve manier om kinderen te betrekken bij sport en beweging.

Met het BrabantSport Lespakket kunnen BSO's op zelfstandige basis gebruikmaken van dit waardevolle programma. Het lespakket kan stand-alone worden toegepast, waardoor BSO's de vrijheid hebben om het programma aan te passen aan hun specifieke behoeften en tijdschema's. Hierdoor kunnen kinderen op een leuke en boeiende manier kennismaken met verschillende sporten en activiteiten. Het is een waardevol hulpmiddel om kinderen te inspireren en te motiveren met de kracht van sport. Door gebruik te maken van interactieve modules, beweegoefeningen en speelse activiteiten, worden kinderen gestimuleerd om actief deel te nemen en plezier te beleven aan sport en beweging.

Het BrabantSport Lespakket biedt ook de mogelijkheid om aan te sluiten op het programma van de basisschool. Dit zorgt voor een naadloze integratie van sportieve activiteiten, waardoor de leerervaring van kinderen wordt versterkt. Daarnaast maakt elke BSO kans op bezoekje op locatie van een van onze Brabantse topsporters!

Wacht niet langer en geef de kinderen bij uw BSO de kans om te profiteren van het BrabantSport Lespakket. Neem contact op met onze programmamanager Susan Langermans. Susan staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het aanmeldingsproces. Met haar uitgebreide kennis en ervaring in sporteducatie helpt zij u graag om het maximale uit het BrabantSport Lespakket te halen voor uw BSO.

BS Lespakket A4 2023 Q4 v5 digitaal 2

Meer weten?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.