Voor bedrijven

Tijdens de trainingen brengen we topsport naar de werkvloer met gastsprekers zoals Jeroen Delmée, Gerben de Knegt, Sanne van Dijke, Marrit Steenbergen en nog meer Brabantse topsporters en coaches. Door de kracht van topsport te combineren met de principes van succesvolle bedrijfsvoering biedt BrabantSport de mogelijkheid aan om jezelf en jouw collega’s verder te ontwikkelen.

20230608 Brabant Sport Willeke Machiels HR 024 1 G1 A1302

Wil jij een training volgen?

Wil jij ook aan de slag met onze trainingen of wil je graag meer informatie? Bekijk het aanbod hieronder en neem contact op met Susan Langermans via academie@brabantsport of telefonisch via +31 6 38185422.

Joyce profielfoto

Maak kennis met een van onze trainers: Joyce Jansen

Het beste uit jezelf halen; in de sport, op school, op het podium, op je werk, in het dagelijks leven…Wie wil dat niet? Het levert je op alle fronten meer succes en plezier op. Ontdek waar er winst te behalen valt, zodat je beter kunt gaan presteren. Mijn motto? 'Waar een wil is, is een weg...'

Joost profielfoto

Maak kennis met een van onze trainers: Joost Pluijms

Als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en Onderzoeker VSPN help ik (top)sporters, teams en coaches om optimaal te blijven presteren onder alle omstandigheden. Ik heb hockey gespeeld op het hoogste en een na hoogste clubniveau in Nederland. Tegenwoordig ga ik in mijn vrije tijd – afhankelijk van de condities – kitesurfen, zeilen, gravelbiken of mountainbiken.

Wil jij meer weten over de ambassadeurs van de BrabantSport Academie? Hieronder stellen ze zich graag aan jou voor. En wie weet staan ze binnenkort voor de klas bij jouw bedrijf!

Klik op het pijltje rechts in de afbeelding om ze allemaal te leren kennen.