001

Train met de top van Brabant

Tijdens onze bedrijfstrainingen brengen we topsport naar de werkvloer. Onze zeer ervaren trainers zijn namelijk werkzaam voor TeamNL en werken dus met de absolute top van Nederland binnen de sport, zowel individuele sporters, bondcoaches als nationale teams. De kennis en principes vanuit de topsport zijn in onze trainingen vertaald naar de context van het bedrijfsleven.

Omdat we als geen ander weten hoe sport inspireert en verbindt, komt er binnen ieder training een Brabantse topsporter of coach langs. Je kunt hierbij denken aan Patrick Pearson (bondscoach zwemmen, KNZB), Gerben de Knegt (bondscoach mountainbiken en veldrijden, KNWU), Sanne van Dijke (topjudoka), Marrit Steenbergen (topzwemster) of Lidewij Welten (tophockeyster).

Met de BrabantSport Academie bieden wij jouw organisatie de mogelijkheid om jezelf én jouw collega’s verder te ontwikkelen.

Werkwijze trainingen

Actief leren staat centraal in ál onze bedrijfstrainingen. Concreet betekent dat de deelnemers niet alleen luisteren, maar juist ook veel doen. De trainingen zijn ervaringsgericht en praktisch ingestoken.

De deelnemers gaan veel zelf aan de slag met de materie. Om dat te realiseren wisselen onze trainers de benodigde theorie regelmatig af met praktische onderdelen, zoals opdrachten, oefeningen en reflectie. Door deze manier van werken ontstaan snel handvatten die deelnemers in de toekomst in hun werk kunnen toepassen. Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Joyce profielfoto

Trainer Joyce Janssen

“Het beste uit jezelf halen; in sport, op school, op het podium, op je werk, in het dagelijks leven….wie wil dat niet? Als SPORTPSYCHOLOOG VSPN ® help ik je graag om te kijken waar je nu staat en reik ik je de juiste handvatten aan om next level te gaan. Het levert je op alle fronten meer plezier en daardoor vaak ook succes op. Ontdek waar jouw kwaliteiten liggen én waar er winst te behalen valt, zodat je nóg beter kunt presteren. Mijn motto? Waar een wil is, is een weg…”

Joost profielfoto

Trainer Joost Pluijms

"Als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en Onderzoeker VSPN help ik (top)sporters, teams en coaches om optimaal te blijven presteren onder alle omstandigheden. Ik ben overtuigd van een holistische benadering in sportpsychologie, waarbij plezier en mentale gezondheid de basis vormen voor prestatieverbetering. Mijn missie is om individuen en teams te inspireren tot groei, zowel op persoonlijk vlak als in hun prestaties."

Voordat we aan de slag gaan

We vinden het erg belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie en behoeften. Om dat te waarborgen doorlopen we voorafgaand aan de training een aantal stappen:

Stap 1:
Na jullie aanvraag plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. We sturen je na het gesprek vrijblijvend een offerte.

Stap 2: Enthousiast over de samenwerking? Super! Na het akkoord op de offerte sturen we een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer leren over jullie situatie.

Stap 3: Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training met jullie af. Je ontvangt van ons een concept programma en alle informatie over facilitaire benodigdheden. Uiteraard kunnen jullie hier nog feedback op geven.

Stap 4: Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de training afgerond. Op de trainingsdagen zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.

Na afloop van de training neemt de trainer nog contact op met de contactpersoon binnen jullie organisatie en ontvangen jullie een evaluatieformulier over de training, de inhoud, het proces, de trainer etc.

20230608 Brabant Sport Willeke Machiels HR 016 1 G1 A1183

INTERESSE?

Neem dan contact op met Stan Pijnenburg via stan@brabantsport.nl of telefonisch via +31 6 14250709.