Ontdek het BrabantSport Lespakket | Gemeenten

Stimuleer sport en beweging in Brabantse gemeenten. Als Brabantse gemeente kunt u nu profiteren van het inspirerende BrabantSport Lespakket. Door dit digitale lespakket af te nemen, kunnen alle basisscholen binnen uw gemeente gebruikmaken van dit waardevolle programma, ontwikkeld door BrabantSport. Het lespakket biedt niet alleen de mogelijkheid om topsporters naar het klaslokaal te brengen, maar legt ook de nadruk op vele andere belangrijke aspecten.

Met het BrabantSport Lespakket leren kinderen niet alleen plezier te hebben in sport en beweging, maar gaan ze ook aan de slag met hun sociale vaardigheden. Binnen de zes modules van het pakket komen thema's aan bod zoals presteren onder druk, gezonde voeding, omgaan met tegenslagen en sporten met een beperking. Deze brede benadering zorgt ervoor dat leerlingen fysiek en mentaal actief worden!

Door gebruik te maken van interactieve video's met topsporters en het aanbieden van boeiende lesmodules, worden leerlingen betrokken en gestimuleerd om actief deel te nemen aan het leerproces. Het lespakket biedt niet alleen de mogelijkheid om sport en beweging te bevorderen, maar sluit ook aan bij de primaire leerdoelen van het basisonderwijs.

Meer informatie over het lespakket is te zien in onderstaande video.

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en geef uw gemeente de kans om de voordelen van het BrabantSport Lespakket te ervaren. Stimuleer sport, beweging en persoonlijke groei in de scholen van uw gemeente.

Neem contact op met onze programmamanager Susan Langermans via onderstaand contactformulier en ontdek hoe uw Brabantse gemeente gebruik kan maken van het BrabantSport Lespakket. Samen kunnen we de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van leerlingen bevorderen!

Meer weten?