Presteren onder druk

Zit je weleens in situaties waarin de druk torenhoog is en je het gevoel hebt dat je elk moment kunt imploderen? Geen zorgen, wij hebben dé training om je te helpen schitteren onder druk! Want laten we eerlijk zijn, het bedrijfsleven kan soms voelen als een topsportcompetitie. Maar maak je geen zorgen, want onze training 'Presteren onder druk' is er om je te helpen excelleren als een ware professional, zelfs wanneer de stressmeter door het dak gaat! We gaan een brug slaan tussen de wereld van topsport en het bedrijfsleven, waarbij we de lessen van sportlegendes toepassen op de uitdagingen van het zakelijke speelveld. Leer hoe je je hoofd koel houdt, je zenuwen beheerst en topprestaties levert, zelfs wanneer de druk het hoogst is.

Om zeker te weten of deze training bij jou past hebben we hieronder een lijstje gemaakt. Herken jij je totaal niet in deze punten? Ga zo door!

Wil je nog beter worden of zie jij nog wel wat verbeterpunten voor jezelf, dan is onze training wellicht iets voor jou.

  1. Je bent een professional die regelmatig 'spanning' of 'prestatiedruk' ervaart tijdens het werk​;
  2. Je wil graag meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke prestatievoorkeur, drijfveren, stressfactoren en blinde vlekken​;
  3. Je wil leren hoe jij kunt 'pieken op het juiste moment' en wat daarvoor nodig is​;
  4. Je staat ervoor open om aan de slag te gaan met concrete handvatten om anders om te gaan met stressvolle situaties / periodes.

Enthousiast geworden?

We begrijpen dat je na het lezen van bovenstaande informatie wellicht behoefte hebt aan een gesprek met ons. In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag hoe de dagdelen van de training eruitzien en hoe onze sportpsychologen werken. Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij snel contact met je op!

Optioneel

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.